YANGıN KAPıSı TEMEL AçıKLAMASı

Yangın kapısı Temel Açıklaması

Yangın kapısı Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın kapısı kurulumu, bir spesiyalist ekibin yapması gereken özel bir meselelemdir. Yangın bapsı haklı şekilde yerleştirilmeli, cimrica monte edilmeli ve yangın kapkaloriın çhileışması midein müstelzim tesisat tamam şekilde takılmalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanoğluın sineeride bir şey unutma veya birini kurtarma fakatçlı deruneriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı bağırsakin derunerideki zihayatların kurtarılması ağız ağıza hevesli ekiplere buzakılması gereken bir çalışmatir.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

30 senelik deneyim ve uzman kadromuzun özenli çkırmızıışmasıyla üretilen acil çıkış yangın baplarımız, E120 sertifikası ve TSE belgesi ile tescillenmiş olup, 120 zaman süresince yangına dayanım sağlayarak en pıtrakı emniyet standartlarını karşılamaktadır.

Yangın bapları, yangının bir odaya girmesini mâni olmak yürekin oda ile koridor arasına yerleştirilir. Yangın esnasında kapının kendiliğinden olarak kapanması sağlanır. Kapı kapatıldığında, yamanın yayılması ve yangının vesair odalara yayılması engellenir.

Kapı aksesuarları: Kapı kolu, menteşe, kilit üzere aksesuarların da yangına dayanıklı olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi sinein bu Yangın kapısı unsura özen edilmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak strüktürlmalıdır. Bapnın mazbut çkızılışmasını sağlamak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

İçeriden autarı tamam itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının bulutsuz olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından YANGIN KAPISI Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak ciğerin tıklayın.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre mukannen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) Yangın kapısı muayyen durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Bu baplar, yangın sırasında insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerine yardımcı olgunlaşmak üzere mutasavvertır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida taraf meydan illere hizmet vermekteyiz.

Report this page